onsdag 20 juli 2011

Sommarlovshäng...

...med grannkompisen I! 



Vissa dagar är lugna dagar hemma, andra dagar är intensiva utflyktsdagar. Variationen är det härliga.  Gossarna är ganska rastlösa, det är ett tecken på hur stimulerande förskolan är när barnen är där. Men men, vi vill också göra en massa skoj när det är sommarlov.

Funderar på Astrid Lindgrens värld. Men tänker att det är bättre att åka efter semestern, kanske i september, för att slippa de stora folkmassorna.
Tänker på Köpenhamn och Tivoli, som en spännande endagsutflykt.
 Eller ett varv runt Skåne, underbara Österlen. Kanske en helgdag så att vi kan stanna till vid varje Loppisskylt vi skymtar :)
Funderar också på Bohuslän, ett ställe där vi varit alldeles för lite.
Framförallt smider vi planer om att ta en tripp till Stockholm. Huvudstaden vi älskar mer än allt annat. Hinner vi med det innan jobbet tar vid igen?

Ikväll pågår det nattjobb härhemma, det gör det ganska ofta, vi gillar att ha det så (eller så räcker dygnets timmar helt enkelt inte till...) Micke skruvar just nu ihop vår nya badrumsmöbel (till lilla badrummet härnere). Toan är redan på plats. Det blir en enkel men välbehövlig uppfräschning av Mickes badrum. Allt klart på fredag är det tänkt, sen ska vi slappa...

Idag har jag varit i Löddeköpinge och hittat ett drängaskåp som ska hämtas hem i morgon och genomgå en liten piffning. Ett nätt skåp som kommer att passa såå bra in i vårt nya vardagsrum.

Ses i mon!

U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar