söndag 22 juni 2014

Hej sommar....

...och hej allt det där andra som jag funderar på!

Är det någon mer än jag som är uppfylld av sommar, sol, sommarlov, trädgård, älskad familj och livet... (och allt det där)  bl.a. bl.a.! Men det är ju så det känns, på riktigt långt in i hjärtat. 

Ja, att leva i nuet och att se vad jag har omkring mig sker inte alltid av sig själv. Det sker när det är stillhet i min tillvaro och när jag tar mig tid att se och känna efter allt. 

Nu har det varit midsommarledigt. Vi har gjort allt det där slappiga och sköna som vi längtar efter. Midsommar med systers familj, utflykt till Danmark med små gossar och kompisfamilj. Tänt brasan i regniga kvällen och sett film. Har någon sett Jobs-filmen förresten? Rätt så bra, den gör mig eftertänksam. 

Jobs säger att meningen är inte att rätta sig in i ett förutbestämt liv, menings är att skapa sig sitt liv. Att styra det dithän man vill och se möjligheter, utsätta sig för utmaningar. Detta är livet. Jag är den första att hålla med. Livet ligger framför mig, jag bestämmer vad det ska innehålla och vart det ska ta mig och min familj. 


Midsommar!


Och en tur med fina vänner till Helsingör!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar