måndag 28 november 2011

Heja SAS...

...det gjorde ni bra!

Förtvivlade när eftermiddagens flyg ställdes in pga ett stormigt sydsverige, visade SAS sig från sin bästa sida, tyckte vi som barnfamilj (kanske inte riktigt alla andra tyckte likadant).
När vi förlikat oss med tanken på att vi faktiskt inte skulle kunna komma till jobbet måndagmorgon, vilket kändes extra viktigt då vi haft sjukstuga och ledigt veckan innan, visade det sig att vi fick en riktig myskväll på Radisson på Arlanda. Visst, SAS förstod att det inte var helt enkelt att ta sig hem med buss en söndagskväll tillsammans med tusen andra, och med två små storstadströtta barn. De tänkte till och gav oss en middag, en natt och en frukost på sitt finfina hotell på Arlanda. Vi hade det mysigt tillsammans en extra kväll. Tack snälla säger vi!

Hemma igen har veckan startat fint. Skönt att vara tillbaka i vardagen och kvällsfixet och myset vid brasan.
Vilken glädje att komma hem när man känner; åh vad vi trivs hemma, i vårt hus.
Varför jag inte bloggat från Stockholm? Jag blev helt enkelt så trött på det låååångsamma mobilbloggandet att jag la ner det..... Men jag bjussar på lite bilder från vår helgtripp som bla har tagit oss på Vasamuséet, Gamla stans julmarknad, Romeo och Julia på Göta Lejon, NK (såklart), långpromenad i Hagaparken och långa blickar på Prinsessans slott, Svenkt Tenn och fika på Grand... (som faktiskt aldrig blev någon fika...).


På väg, första anhalten - flygplatsen. Ovan molnen var det vackert vinterväder, nedan molnen - jämngrått!


NK:s skyltfönster är helt fantastiska och fängslande för stora och små. Varje år lika fascinerande!


Underbara Gamla Stan och vem kan låta bli att älska Svenskt Tenn. Love funderar, skulle vi kunna ha det såhär hemma??


Vasamuséet, precis så där mörkt, mystiskt och äventyrligt spännande som ett gossebarn kan önska!


Lång väntan räddades av ett Junibacken som bara dök upp sådär mitt framför oss på flygplatsen. Tack Arlanda, ni vet vad som krävs!
Hungriga efter alla turer njöt vi middag tillsammans innan nattis.  


Och nu, äntligen på hemväg! Nu lyfter vi!!

U


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar