söndag 2 oktober 2011

Helgen i bilder...

...igen!

På lördagen bar det av, efter Loves hockeyträning, till Höganäs och Kullaberg. Värdet har varit obeskrivligt, kan inte minnas när hösten och oktober månad var såhär senast.
Älskar -  precis vad vi behöver efter en risig sommar med mycket jobb.  


 Snart framme, förväntansfulla. Ebbe mest noga med påsen med kanelsnäckor, att den är med och att han är ansvarig för dessa små godingar!


Utsikten... slående vackert!




Fika, äntligen säger Ebbe!
  

På väg uppför och hemåt igen, fest i LA, väntar!


Söndagen var lika härlig den, mamma kom på morgonen för frukost och stannade mest  hela dagen. En liten present till namnsdagsbarnet Love, hade hon med sig. Två promenader med hund och barn, fotbollsträning, lek med kompisar och en sväng till favoritstället (egentid för mamman), gissa vilket... M har spelat match i eftermiddag, jag och gossarna har tänt brasan och njutit av att bara vara. Förresten, lite fix med något grönt har jag hunnit med ikväll. Visar sen!


Vår skog - vackert som en tavla!



 Vid denna tiden på året finns det en del grodor på MP. Några av dessa har tagit sig in till oss, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Fina grodor men inte vill man ha dem inne... De har varit snälla och lydigt hoppat ut när vi motat med hockeyklubban.


Detta är inte en helt ovanlig syn när mamma är hos oss, då viks det nämligen tvätt på löpande band. Tack tack snälla mamma för din insats!

 U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar