tisdag 9 augusti 2011

Baka...

...vill jag göra mycket mer än jag gör!
Idag efter jobbet, efter hämtning på dagis och innan middagen passade jag och Love på att göra vårt favoritbröd. Jag gillar när det inte behöver jäsa, tålamod... Vi har, av fina vännen Suss fått bästa receptet på ett filbröd. Tack Suss för att du bjudit mig, flera gånger på detta goda mörka bröd, och gett mig ett enkelt recept:)

                                   




 Underbart gott!

       U

1 kommentar:

  1. Oj, vad det ser mysigt ut! Och brödet ser riktigt smarrigt ut! Kanske man kan få snotta receptet och prova det? :)) Håller med till fullo, vist är det skönt att slippa jäsningen!

    Fick ett filmölksbröds recept av min faster för ett tag sedan, dock inget mörkt bröd.. Så vill jättegärna testa detta med.
    Ha det gott och hälsa fam.
    Kramis från Frallan

    SvaraRadera